Perfect ingelijst

Lijstenmakerij Marja is gecertificeerd. Een teken van kwaliteit

U wilt natuurlijk lang van uw kunstwerk genieten. Wij adviseren u bij lijstenmakerij Marja over de juiste lijst en manier van inlijsten. We lijsten alles voor u in van foto tot bruidsjurk. Omdat we altijd werken met materialen die uw werkstuk niet aantasten (zuurvrij) blijft dit behouden voor de toekomst. Wij maken het maatwerk dat u zoekt.

Het is altijd mogelijk om telefonisch of per e-mail een afspraak te maken buiten openingstijden.

( 0493 695619 of info@marja-asten.nl)

 

 

Veelzijdige lijstenmakers met oog voor detail

Als een van de weinige in Nederland mag onze lijstenmaker de titel commended framer voeren. We verstaan ons vak. Dat betekent voor u dat we het juiste niveau van inlijsten adviseren. Zo wordt het kunstwerk in de lijst generaties lang beschermd tegen invloeden van buitenaf. Kies ook voor een professionele lijstenmaker en kies:

  • Voor elk wat wils

Omdat smaken nu eenmaal verschillen, bieden we u de keuze uit zo’n 700 houten en aluminium lijstprofielen. Deze variëren in uitvoering van klassiek tot modern en zijn uit voorraad leverbaar. Daarbij kunt u kiezen uit wel 80 kleuren passe-partouts. In onze catalogi hebben we nog een veelvoud opties in kleur en materiaal.

  • Het beste van oud en nieuw

Ons ambachtelijke werk wordt nog specialistischer met onze computergestuurde passe-partoutsnijder. Hiermee maken we precies de passe-partout die u wilt. We snijden deze rond, rechthoekig of zelfs in vrije vorm. Alles is mogelijk.

  • Unieke lijsten

Wij maken ook eigen ontworpen lijsten. Die worden over de hoek afgewerkt: verguld, verzilverd of in welke kleur dan ook. Bovendien kunnen we oude lijsten voor u opnieuw vergulden of verzilveren. 

  • Vakkundig restauratiewerk

We zijn niet alleen in staat om passende lijsten te maken of repareren, maar richten ons ook op het schoonmaken van olieverfdoeken. Als dit nodig is, kunnen we doeken bovendien van een nieuwe vernislaag voorzien.

  • Korte wachttijden

In principe behandelen we uw opdracht binnen een week. Zo kunt u al heel snel genieten van een prachtig kunstwerk aan de wand.

Vof Marja en Art-Frame

Onze lijstenmakerij is aangesloten bij Art-Frame, de Nederlandse branchevereniging van lijstenmakers. Bedrijven die zijn aangesloten bij Art-Frame staan voor topkwaliteit en deskundig advies. Met de juiste omlijsting komt een kunstwerk nog meer tot zijn recht. Bekijk de bedrijfsfilm en kom meer te weten over het ambacht van lijstenmakers.

Welke glassoort kiest u?

We gebruiken in onze lijstenmakerij glas van 2 millimeter dik. Dit is er in 4 verschillende uitvoeringen:

  • floatglas
  • tweezijdig ontspiegeld glas
  • eenzijdig ontspiegeld glas (nano-geëtst)
  • gecoat ontspiegeld glas (museumglas)

Als u langskomt adviseren we u graag over het glas dat het beste past bij het kunstwerk en bij uw budget.

Kom langs

Spiegeltje, spiegeltje…

Een mooie spiegel is een echte blikvanger in uw woning. Een kunstwerk met toegevoegde waarde, want voor u de deur uitgaat, kunt u nog snel even zien hoe u eruitziet.

Lijstenmakerij Marja maakt en levert spiegels (met of zonder facet) in de stijl die u kiest. Zo past deze altijd perfect  bij uw interieur.