Uit de kunst

Bezoek onze galerie in Asten

Kunst is moeilijk te definiëren: wat voor de een prachtig is, doet een ander niets. In onze galerie vindt u kunstwerken in velerlei vormen en stromingen. Wanneer u bij ons langskomt merkt u vanzelf of een werk iets met u doet: dan heeft de kunst haar doel bereikt.  

Laat de kunst van galerie Marja u ontroeren

Bij galerie Marja vinden zowel beginnende als gevorderde kunstliefhebbers werken die aansluiten bij hun persoonlijke smaak. We beschikken over een uitgebreide collectie:

  • schilderijen
  • beelden
  • origineel grafisch werk
  • kunstreproducties

De werken komen uit diverse tijden en diverse landen en variëren in uitvoering van unica tot reproductie. Bovendien heeft galerie Marja het alleenrecht op de verkoop van de eigen werken van Marja van Boxtel.

 

Na de reorganisatie van Galerie, Lijstenmakerij Marja, Pr. Bernhardstraat 29, Asten, wordt voor het eerst een gastexpositie georganiseerd. Deze wordt gehouden van 4 augustus t/m 28 september 2019. Op 4 

Gastexpositie Theo van Dam.
Een nieuwe expositie begint op 6 oktober en loopt tot 28 december 2019.
De expositie is op zondag 6 oktober open vanaf 13.00 tot 17.00 uur. Officiële opening om 13.30 uur. Daarna is de expositie open van dinsdag  t/m zaterdag, vanaf 9.30 uur.

Deze keer worden werken getoond van de hand van Theo van Dam. Theo is in 1950 geboren in Brabant en woont en werkt in Asten Heusden. Hij heeft een galerie-atelier aan huis , organiseert o.a. workshops en jaarlijks een beeldentuin. Hij is beeldend actief sinds 1984. Een impressie van zijn werk vind u op www.artheo.nl.

In Galerie Marja zullen diverse abstracte schilderijen en kleinere bronzen beelden worden getoond.

De abstracte schilderijen hebben een verrassend beeld. Fantasie wordt omgezet in spannende afbeeldingen waarbij kleurlagen het beeld naar je toe laten komen. Ingetogen of juist expressief. Behalve schilderijen maakt Theo ook aquarellen.

De bronzen beelden zijn ook een uitkomst van fantasie.  Ze hebben iets eigens, zijn tijdloos en zijn uitnodigend.

Kortom een expositie die u gezien moet hebben.

 

Size on demand

 

 

Reproducties van duizenden kunstwerken kunnen worden besteld waarbij u zelf de hoogte of breedte van het kunstwerk bepaalt. 

Het kunstwerk kan worden gedrukt op
- papier
- canvas
- dubont
- acrylplaat
- papier verlijmd tussen dubont en acrylplaat.

In onze galerie treft u voorbeelden aan en kunt u de kunstwerken uitkiezen

Plaats een bestelling

Gobelins: schilderen met garen

Het weven van gobelins is een vak apart. Met deze textiele weefkunst maakt men wandkleden waarin afbeeldingen verweven zijn. Gobelins en vof Marja zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We vertellen u graag meer over deze geschiedenis.

Lees verder