Uit de kunst

Bezoek onze galerie in Asten

Kunst is moeilijk te definiëren: wat voor de een prachtig is, doet een ander niets. In onze galerie vindt u kunstwerken in velerlei vormen en stromingen. Wanneer u bij ons langskomt merkt u vanzelf of een werk iets met u doet: dan heeft de kunst haar doel bereikt.  

Laat de kunst van galerie Marja u ontroeren

Bij galerie Marja vinden zowel beginnende als gevorderde kunstliefhebbers werken die aansluiten bij hun persoonlijke smaak. We beschikken over een uitgebreide collectie:

  • schilderijen
  • beelden
  • origineel grafisch werk
  • kunstreproducties

De werken komen uit diverse tijden en diverse landen en variëren in uitvoering van unica tot reproductie. Bovendien heeft galerie Marja het alleenrecht op de verkoop van de eigen werken van Marja van Boxtel.

 

 

Size on demand

 

 

Reproducties van duizenden kunstwerken kunnen worden besteld waarbij u zelf de hoogte of breedte van het kunstwerk bepaalt. 

Het kunstwerk kan worden gedrukt op
- papier
- canvas
- dubont
- acrylplaat
- papier verlijmd tussen dubont en acrylplaat.

In onze galerie treft u voorbeelden aan en kunt u de kunstwerken uitkiezen

Plaats een bestelling

Gobelins: schilderen met garen

Het weven van gobelins is een vak apart. Met deze textiele weefkunst maakt men wandkleden waarin afbeeldingen verweven zijn. Gobelins en vof Marja zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We vertellen u graag meer over deze geschiedenis.

Lees verder